El Gran Pla (en catalán)

El Gran Pla (en catalán)

El Gran Pla (en catalán)

  • 15,00€

  • Sin impuestos:14,42€

Per realitzar els seus somnis de ser milionaris i conservar els seus diners, n’Erik, n’Àlex i l’Enara han de començar pel principi i aprendre nocions bàsiques d’economia.

Per això, recorren als seus besavis i amb ells emprenen un viatge apassionant que els porta a créixer, no només en l’aspecte personal i econòmic, també aprenen valors fonamentals de la vida d’adult, de la societat i descobreixen que ser milionaris no és el que ells pensaven.


Isabel Armijo és economista i mai va pensar que escriuria un llibre, però es va adonar que la crisi no era tan global com ens deien i que individualment es podia haver fet molt més en base als coneixements dels nostres avis, gens original.

Potser per als més grans sigui tard, però no per als nens. Així que va començar a escriure, a bolígraf, aquesta novel·la i no va parar fins finalitzar-la i somiar amb un gran projecte d’educació econòmica. Una tasca que comença aquí i que agradarà tant a nens com a pares i educadors. Amb ella s’emprèn un camí per crear un futur millor.


El traç personal i explicatiu de les il·lustra-cions de l’Elisenda Adell acompanyen aquesta història de principi a fi fent-la, si cap, més atractiva per a tothom.

Escribir un comentario

Nota: ¡No insertar HTML!
    Malo           Bueno
También te puede interesar